Meidän perhe

Olen Kirsi Luokkanen ja asustelen Iisalmessa perheeni kanssa. Labradorit tulivat elämääni 2000 luvun alussa, kun mietimme mikä rotu olisi hyvä rotu lapsiperheen koiraksi. Tutustuin rotuun sekä kasvattajiin ja monen mietinnän jälkeen perheeseemme tuli ensimmäinen noutaja. Rotu vei pian mukanaan ja on tuonut paljon uusia kokemuksia, harrastuksia sekä ihmisiä mukanaan elämäämme.

Kasvattajan peruskurssin suoritin vuonna 2010 ja Kasvattajan jatkokurssin 2012,  Kennelnimen sain 2012. Olen mukana myös aktiivisesti Savon Nuuskujen toiminnassa ja ollut jäsensihteerinä vuodesta 2011-2014. Olen Suomen Kennelliiton sekä rotujärjestöjen jäsen ja kirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Olen ollut perustamassa Varpaisjärven seura - ja käyttökoira klubi ry:n, jossa toimin aktiivisesti. Kehätoimitsija kurssin suoritin vuonna 2014. 

Koirien kanssa harrastamme kaikkea roduille ominaista ennen kaikkea Nome/Nou ja näyttelyt vievät suuren osan ajastamme.

Kasvatustoimintani on pienimuotoista ja koirat kasvavat perheen keskuudessa sosiaalisiksi persoonallisiksi yksilöiksi.

Kasvatustyössäni pidän erityisen tärkeänä,rodunomaisen luonteen säilyttämistä, perinnöllisten tai perinnöllisiksi epäiltyjen sairauksien poisrajaamista sekä rodulle ominaista ulkonäköä. Kaiken tämän  lisäksi yhtä tärkeänä asiana pidän monimuotoisen geenipoolin säilyttämistä.

Pennut tulevat muuttamaan meiltä huolella valikoituihin ja rotuun perehtyneisiin sekä aktiivisiin koteihin.